TIP: Om reacties te publiceren hoef je niet ingelogd te zijn in Blogger. Je kiest gewoon in het reactie-scherm de optie "bijnaam" en tik je (bij)naam, al dan niet met het adres van je eigen weblog of homepage. Of je kiest "anoniem" en zet gewoon in de tekst je eigen naam eronder.

woensdag 28 maart 2012

Tweede enting

Vandaag waren we met de kittens voor de tweede enting bij de dierenarts. Ze waren het weer helemaal niet eens met het feit dat ze opgesloten waren, in de spreekkamer mochten ze gelukkig wel vrij rond hobbelen (wel heel erg vrij, Wiesje verdween op een gegeven moment onder het aanrechtblok).


Ze zijn wederom helemaal gezond verklaard en allemaal van een chip voorzien. De registratie verloopt nu via Petlook, dat houdt in dat de chip kosteloos aangemeld kan worden. Toen onze dierenarts nog niet zelfstandig gevestigd was, werd er gechipt via de NDG. Aan de registratie waren kosten verbonden en om die reden schreven wij altijd zelf de kittens over op naam van de nieuwe kitteneigenaren. Omdat ik van mening ben dat wanneer je een kitten koopt, je er dan verder geen bijkomende kosten meer aan mag hebben om hem helemaal op je naam over geschreven te krijgen.
Maar nu het gratis kan, laten we dit aan de nieuwe eigenaren over zodat die in één keer zelf alle gegevens kan invoeren (zoals de eigen dierenarts, een foto, etc).

Wiesje is moe van alle indrukken

2 opmerkingen:

  1. Ooo,gadsie,de kittens zijn uit gevlogen vandaag...Sterkte want dan is het zo stil..Groetjes Bea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je! Gisteren zijn de eerste twee verhuisd, vandaag gaat de derde en Nushi, de laatste, daar mogen we nog tot woensdag van genieten.
    Ik mis ze wel hoor, aan bodhi en Wiesje (die beiden al verhuisd zijn) had ik me het meest gehecht. Geen Bodhi meer die de hele dag achter me aan wandelt en als eerste in bed lag als we gingen slapen.

    BeantwoordenVerwijderen