TIP: Om reacties te publiceren hoef je niet ingelogd te zijn in Blogger. Je kiest gewoon in het reactie-scherm de optie "bijnaam" en tik je (bij)naam, al dan niet met het adres van je eigen weblog of homepage. Of je kiest "anoniem" en zet gewoon in de tekst je eigen naam eronder.

zaterdag 4 augustus 2007

Groeicurve

groeischema 4 augustus 2007De kittens van Mugje groeien goed. Zoals ook uit de grafiek blijkt (klik om hem te vergroten), was een derde voeding op de dag voor Snorre toch nog wel nodig, de groeicurve vertoonde gelijk een dipje toen we naar 2 keer een ml per dag terug gingen. Dat hebben we dus nog maar even teruggedraaid. De rest groeit op eigen kracht, er gaat natuurlijk ook niks boven moedermelk.

De dames lopen voorop met hun gewichten, maar die hadden natuurlijk ook het voordeel van een rustige moeder die klaar was met bevallen en gelijk vanaf het begin alle aandacht voor ze had. Plus natuurlijk de 'ingedronken' tepels die Padde al voor ze had voorbereid.

2 opmerkingen:

  1. Mooi gegroeid, maar je kunt het ventje toch gewoon een flesje geven.
    Dan geeft hij zelf wel aan of hij wil drinken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doppie gaf vorig jaar zelf ook aan dat hij heel veel flesje wilde, dat ging ook makkelijker dan melk uit de tepel halen.
    We hopen dat Snorre zoveel mogelijk uit de tepel haalt, er gaat toch niks boven moedermelk. Vandaar dat we krap bijvoeren.

    BeantwoordenVerwijderen